Ben jij op zoek naar  vacature in de kraamzorg? Wij hebben ze volop! Ben jij gediplomeerd kraamverzorgende of ben jij een IG-er en wil jij je omscholen? Ben je op zoek naar een organisatie waar de boel goed geregeld is waardoor jij alle ruimte hebt om met plezier je werk te doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een vacature kraamzorg in de regio’s Katwijk, Noordwijk, Leiden, Alphen, Utrecht, Almere, Gouda, en Rotterdam.

Al 25 jaar kraamzorg!

Kraamzorg is onze passie! Al meer dan 25 jaar doen wij wat wij het liefste doen: zorgen voor een optimale start van de kraamvrouw en haar pasgeboren baby. Daarnaast leren wij de kersverse ouders om zelfstandig voor hun kindje te zorgen, zodat zij na 8 dagen kraamzorg vol zelfvertrouwen met hun nieuwe kindje verder kunnen.

kraamzorg de waarden 50 jaar

Jij speelt als kraamverzorgende hierin de hoofdrol. Jij bent de professional die een goede start van het kraamgezin helpt waar te maken. Om deze goede kraamzorg te kunnen blijven geven, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe kraamverzorgenden. 

Wij hebben volop vacatures kraamzorg in diverse regio’s.

Op dit moment is de vraag naar kraamzorg groot. Het aantal nieuwe cliënten dat zich inschrijft voor kraamzorg groeit en om aan deze aanvraag te kunnen voldoen hebben wij plaats voor veel nieuwe kraamverzorgenden en dus volop vacatures kraamzorg in diverse regio’s.

Omdat wij al veel jaar ervaring hebben in het geven van kraamzorg zijn wij er goed in. Wij kennen het klappen van de zweep. De geboorte van een baby is nou eenmaal niet te plannen en daardoor is werken in de kraamzorg onregelmatig. Dit vraagt flexibel werken van zowel de organisatie als van onze kraamverzorgenden en dit kunnen wij.

Vacature kraamzorg? De Waarden zorgt voor werken met plezier!

Onze organisatie is zo optimaal mogelijk ingericht waardoor jij als kraamverzorgende met plezier je werk kunt doen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om op rooster te werken en hebben wij korte lijnen waardoor er 7 dagen per week iemand voor je is met een luisterend oor. Je hebt een eigen teamcoach waar je tijdens haar werkdagen altijd terecht kunt. Buiten haar werkdagen is er altijd een vervangend teamcoach aanwezig om jou te woord te staan of kan je terecht bij de planning. Naast het contact met de teamcoaches heb je contact met je teamgenoten.

Er zijn app-groepen waar je je bij kunt aansluiten en vragen kunt stellen of dingen waar je mee zit, kunt delen. Ook heb je vier keer per jaar een werkoverleg waarin je handige informatie ontvangt en je vragen kwijt kunt. Wij horen van onze kraamverzorgenden terug dat ze het fijn vinden om voor De Waarden te werken. Om dit werkplezier voor onze medewerkers te behouden, willen wij zorgen voor voldoende personeel. Dit doen wij door steeds nieuwe mensen te werven via onze vacature voor kraamzorg.

Kraamzorg de Waarden is een begrip: wij leveren hoge kwaliteit en kernbegrippen bij ons zijn: persoonlijk, nabij en warm

kraamzorg de waarden

Naast deze kernbegrippen gelden bij ons ook de begrippen, betrouwbaar en degelijk. Dat klinkt een beetje stoffig, maar het betekent dat wij doen wat wij beloven en jou geven waar je recht op hebt. Wij merken dat dit bij andere organisaties soms anders is, maar jouw welzijn is voor ons uitermate belangrijk, want als wij goed voor jou zorgen, kan jij goed voor onze cliënten zorgen.

Dat betekent dat:

  • Wij houden ons aan de CAO.
  • Wij je wachtdiensten vergoeden.
  • Je  maximaal 16 uur op wacht zit.
  • Je niet na een dagzorg ’s avonds nog op wacht moet.
  • Wij respect hebben voor de rust die je nodig hebt als je werkdagen erop zitten en we je niet bellen in je vrije dagen.
  • Wil je onze organisatie verlaten? Dan heb je bij ons geen last van concurrentiebedingen of andere belemmerende afspraken.
  • Spreekt dit je aan? Solliciteer dan op 1 van onze vacatures kraamzorg.

Vacature kraamzorg: Opleiding tot kraamverzorgende

Omdat er zoveel aanbod van werk is in de kraamzorg, hebben wij niet alleen vacatures voor gediplomeerd kraamverzorgenden en verzorgende IG-ers, maar leiden wij ook mensen op die uit een andere branche komen. Wij hebben regelmatig vacatures kraamzorg voor leerlingen. Op dit moment staan er vacatures open in de regio’s Katwijk, Noordwijk, Leiden, Alphen, Gouda, Almere en Utrecht.

Werk je op dit moment niet in de zorg, maar zou je dat wel graag willen dan kan je kiezen voor de 1,5 – jarige opleiding tot kraamverzorgende. Het is een werken/ leren traject waarbij je via de Geboortezorg Academie het theoretische deel volgt en bij ons het vak leert in de praktijk door onder begeleiding in de gezinnen te werken. Meer info over onze opleidingen en vacatures vind je hier.

Vacature kraamzorg: Omscholing verzorgende IG

Ben je een verzorgende IG en heb je eigenlijk altijd al de kraamzorg in gewild? Dan is nu je kans! Solliciteer naar onze vacature ‘’omscholing tot kraamverzorgende’’. Dit is een omscholingstraject van ongeveer 5 maanden. Je komt direct als kraamverzorgende in dienst met een volwaardig salaris (geen leerling salaris) en wordt in de gezinnen begeleid door onze werkbegeleiders tot zelfstandig  werkend kraamverzorgende. Naast de praktijk volg je ongeveer 10 modules theorie. Het traject sluit je af met een toets en wanneer je deze hebt afgerond kan je je inschrijven als gediplomeerd kraamverzorgende in het kwaliteits registratiecentrum voor de kraamzorg, het KCKZ (Kennis Centrum Kraamzorg)

Vacature kraamzorg: Partusassistente

Eén van de aanpassingen die wij de afgelopen jaren voor onze kraamverzorgenden hebben gerealiseerd, is dat we diegenen die liever geen avond of nachtwachten willen doen,  daarin tegemoet zijn gekomen door het samenstellen van partus poules. In deze poules zitten partus poules zitten kraamverzorgenden, die zich speciaal voor de avond en nachtwacht beschikbaar stellen om andere kraamverzorgenden te ontlasten.

Ook voor de functie van Partusassistente hebben wij in diverse regio’s vacatures beschikbaar. Deze regio’s zijn Katwijk, Noordwijk, Haarlem, Leiden, Alphen, Almere, Gooi en Vecht, Utrecht, Gouda, Rotterdam, Hoekse Waard en Gorinchem.

Ben jij kraamverzorgende, verpleegkundige of student verloskunde (2e,3e of 4e jaars)? En is de functie van partusassistente iets voor jou? Solliciteer dan op onze vacature kraamzorg!

Vacatures bekijken of direct solliciteren?

Word je enthousiast van bovenstaande informatie? Bekijk dan eens onze vacatures of doe gelijk een open sollicitatie. Of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek. We zien je graag!

Bekijk vacatures Open sollicitatie