Dat kan bij Kraamzorg de Waarden!

Ben je Verzorgende IG en werkzaam in bijvoorbeeld de ouderenzorg? Als VIG'er of IG'er is overstappen naar de kraamzorg eenvoudiger dan je denkt. Bij Kraamzorg de Waarden kun je via een korte, interne opleiding van ongeveer 6 maanden direct aan de slag als zelfstandig kraamverzorgende. En het mooiste is, je krijgt direct een volwaardig salaris en wij betalen jouw opleiding! Wil jij 1 op 1 tijd voor jouw cliënten, werken met een jonge doelgroep en onderdeel zijn van een warm, enthousiast team? Lees snel verder!

Je functie

Als kraamverzorgende heb jij een belangrijke én verantwoordelijke rol. Samen met de verloskundige begeleid je (thuis)bevallingen en ben je er voor een kraamgezin in de eerste week na de geboorte. Je maakt nieuwe ouders wegwijs in het ouderschap, doet medische controles bij moeder en kind en geeft advies over o.a. voeding en verzorging. Twijfel je of signaleer je mogelijke complicaties, dan schakel je met andere zorgverleners en/of je teamcoach over een oplossing.

Tijdens onze interne omscholing leer je in een aantal maanden zelfstandig werken als kraamverzorgende. Je volgt theorielessen voor je certificaten en bent direct in de praktijk aan het werk onder begeleiding.

Solliciteer direct

Header website 1

Wie ben jij?

Wil jij je doelgroep verjongen? Zijn jouw kernwoorden betrouwbaar, liefdevol en zelfstandig? Ben jij een echte 'kameleon' die zich snel aanpast aan een nieuw gezin, een nieuwe cultuur en een steeds weer nieuwe situatie? Dan bezit jij de eigenschappen die perfect passen bij een kraamverzorgende! Wij verwelkomen je graag in ons team, zodat we samen kerstverse gezinnen de beste start kunnen geven.

Je training

In een traject van enkele maanden leer je via praktijktraining en theorielessen zelfstandig werken als kraamverzorgende, terwijl je alvast bij ons in dienst bent én een volwaardig salaris ontvangt. Dat is nog eens fijn!

Wie zijn wij?

Kraamzorg de Waarden staat met meer dan 25 jaar ervaring voor professionele en liefdevolle kraamzorg. Je komt terecht in een warm en betrokken team van collega's én een enthousiaste teamcoach waarbij je altijd terecht kunt. Wij hechten veel waarde aan een gezonde werk-privé balans, want jij kan alleen goed voor jouw kraamgezinnen zorgen als wij goed voor jou zorgen.

Waarom bevalt werken bij Kraamzorg de Waarden beter?

  • vrij in de avond en nacht, want dankzij onze partuspoule doe je geen bevallingen als je dat niet wilt;
  • een vaste vrije dag in de week;
  • 1 op 1 tijd voor de cliënten;
  • een stevige, professionele werkgever die luistert naar jouw wensen;
  • goed georganiseerde planning, waardoor jij op tijd weet waar en wanneer je werkt;
  • een team van warme en betrokken collega's en een sterke onderlinge band; 
  • een teamcoach die voor je klaarstaat;
  • een ruime reiskostenvergoeding;
  • veel verschillende contractmogelijkheden (bijvoorbeeld op rooster werken of weekendkraamverzorgende) en regelmatige (betaalde) bijscholing.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk de video's van je wellicht toekomstige collega's of solliciteer direct via onderstaande button:

Solliciteer direct

 Header website 3