Partusassistent, dé specialist bij bevallingen

Vind jij ondersteunen bij bevallingen het mooiste wat er is? Ga dan aan de slag als partusassistent bij Kraamzorg de Waarden. Als partusassistent ben je gespecialiseerd in bevallingen en weet jij precies hoe je de verloskundige assisteert en het gezin ondersteunt. Samen met de verloskundige (die je vaak kent) zorg je voor een veilige start voor baby en moeder.

Wij vinden het belangrijk dat jij je werk vol zelfvertrouwen uit kan voeren en met trots jouw uniform draagt. Daarom volg je regelmatig scholingen op onze kosten, staat er altijd iemand voor jou klaar om mee te overleggen en luisteren we naar jouw ideeën en zorgen. Wij zijn een grote, professionele organisatie, maar je bent bij ons geen nummer. 

 

Werken volgens jouw planning

Baby's laten zich helaas niet plannen. Juist daarom vinden wij jouw werk-privé balans extra belangrijk. Want jij kan alleen goed voor gezinnen zorgen als je goed voor jezelf zorgt. Als partusassistent bij Kraamzorg de Waarden werk je op rooster. Dat betekent dat jij zelf aangeeft wanneer jij kan werken en wanneer niet. Deze baan is dus goed te combineren met een eigen gezin of hobby's. Goed geregeld!