Ontdek of jij in de wieg gelegd bent voor Kraamzorg de Waarden. Heb jij een groot hart voor de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, waarin je écht iets voor mensen kunt betekenen? Dan ben jij misschien wel gemaakt voor een baan als kraamverzorgende bij Kraamzorg de Waarden. Kom naar onze gezellige Geboortedagen en maak kennis met onze organisatie, onze mensen én alle mogelijkheden die we jou bieden!

✔ IJsselstein: zaterdag 1 juni van 12:00 tot 17:00 uur (al geweest)

RiVers Marnemoende
Noord IJsseldijk 107 D in IJsselstein

✔ Haarlem: woensdag 12 juni van 13:00 tot 16:00 uur

De DAKKAS
De Witstraat 1 in Haarlem (op het dak)

Hoe zien de geboortedagen eruit?

Ontmoet onze kraamverzorgenden en collega's in informele setting! Er staat een hapje en drankje voor je klaar en zelfs je kids mogen mee. Kom gezellig met ons borrelen en krijg antwoord op al je vragen over het werk, jouw mogelijkheden en onze arbeidsvoorwaarden. Als we allebei enthousiast zijn plannen we gelijk een vervolggesprek in!

Welke optie past bij jou?

1

Opleiden

Je bent nu:
In bezit van diploma niveau 2

Heb jij hart voor de zorg, een diploma op niveau 2 of hoger én een rijbewijs? Dan kun je bij ons starten als leerling kraamverzorgende.

Je gaat straks:
Eerst 16 maanden werken en leren

Wij leiden je in zestien maanden op tot kraamverzorgende en betalen jouw opleiding en je salaris direct vanaf de start! Ook krijg je van ons de garantie van een vast contract zodra je het diploma gehaald hebt.

 

1

Omscholen

Je bent nu:
Verzorgende IG

Werk jij als VIG’er in de thuiszorg of in een zorginstelling en wil je een switch maken naar de kraamzorg? Dan kun je direct bij ons starten in een verkort leer-werktraject.

Je gaat straks:
Eerst 4-6 maanden begeleid werken

De eerste 4 tot 6 maanden werk je onder begeleiding van een ervaren collega. Je ontvangt direct een salaris dat ligt op het niveau van je huidige baan.

 

1

Overstappen

Je bent nu:
Gediplomeerd kraamverzorgende

Ben je gediplomeerd kraamverzorgende en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een enthousiast en hecht team in je eigen regio? Dan kun je zo beginnen!

Je gaat straks:
Direct zelfstandig aan de slag

Met ons uitgebreide inwerkprogramma voel je je binnen no-time bij ons thuis en ga je direct zelfstandig aan de slag. Er is een mogelijkheid om direct voor onbepaalde tijd in dienst te komen.

 

4 2

Partusassistent

Je bent nu:
Gediplomeerd kraamverzorgende / (student) Verlos-/Verpleegkunde

Vind jij het geweldig om te assisteren bij thuis- en/of ziekenhuisbevallingen en wil je regie over je eigen beschikbaarheid? Start als partusassistent!

Je gaat straks:
Na een kort inwerktraject zelfstandig aan de slag

Na een kort inwerktraject ga je zelfstandig aan het werk. Deze functie is goed te combineren met een gezin of druk privéleven, want jij geeft zelf je beschikbaarheid door.

 

Kom naar de Geboortedag!

Ontvang een herinnering

Aanmelden voor het event is niet nodig. Wil je wel graag een herinnering ontvangen? Laat hieronder je e-mailadres achter en wij sturen je een dag voor het event een reminder met de locatie en tijden. Tot snel!

Vul een e-mailadres in

Meer informatie over de vacatures

Ben je al nieuwsgierig geworden naar onze vacatures of wil je ze alvast eens doorlezen? Je kunt ze bekijken via onderstaande buttons:

Vacature Kraamverzorgende

Vacature VIG'er naar kraamverzorgende

Vacature Leerling kraamverzorgende

Vacature Partusassistent