Terug naar overzicht
  • Extra informatie: Vacature leerling

Wil je graag starten met de opleiding voor kraamverzorgende? Dan ben je hier aan het juist adres! Vier keer per jaar kun je bij ons starten met de opleiding tot kraamverzorgster. Lees hieronder hoe je solliciteert.

Vacature leerling kraamverzorgende

Heb jij een passie voor de zorg en wil je de rots in de branding zijn voor onze gezinnen in de belangrijkste week van hun leven? 

Wij scholen je in 1,5 jaar om tot kraamverzorgende! We zijn een erkend leer- & werkbedrijf en bieden jou een branche erkende opleiding tot kraamverzorgster. Bij ons staan onze kraamverzorgenden en dus ook de leerlingen om nummer 1. Wij vinden het belangrijk dat jij goed opgeleid wordt, zodat jij met een gerust hart zelfstandig aan de slag kunt. Daarom bieden wij intensieve begeleiding en kun je met jouw vragen altijd terecht bij een collega. Daarnaast:

  • Betalen wij jouw opleiding
  • Ontvang je direct vanaf je start salaris

Je komt bij de start van je opleiding Kraamzorg direct bij ons in dienst en combineert je werk als leerling kraamverzorgende met je opleiding via de Geboortezorg Academie. Wij nemen de kosten van de opleiding (€ 2500) voor onze rekening en geven je de garantie op een baan na het afronden van de opleiding. 

Toelatingseisen:

  • Minimale leeftijd is 19 jaar
  • Vooropleiding: minimaal diploma VMBO theoretische leerweg 
  • In bezit van een rijbewijs en de beschikking over een auto

Wil jij solliciteren?

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Via onderstaande button kun je solliciteren. Heb je nog vragen of je wil je eerst een collega spreken? Neem contact op met Tanja of Esther via 088 130 17 17 of mail naar po@kraamzorg.org.

Solliciteer