Terug naar overzicht

Wil jij gewaardeerd worden en zoek jij een werkgever die aandacht heeft voor jouw wensen? 
Jij bent als kraamverzorgende een rots in de branding voor onze kraamgezinnen. Daarom is het voor ons zo belangrijk dat jij goed in je vel zit en daar investeren wij in. Wij beloven geen gouden bergen, maar luisteren wel naar wat jij nodig hebt.

Wie zijn wij

Bij Kraamzorg de Waarden maak je deel uit van een warm, enthousiast team met betrokken collega’s en een fijne teamcoach. Je werkt regionaal, maar hebt de voordelen van een grote organisatie waar alles goed geregeld is. Zo krijg je bij ons een vaste vrije dag én kan je ervoor kiezen om de avonden en nachten niet op wacht te staan. Dankzij onze partuspool beslis jij namelijk zelf of je wilt ondersteunen bij bevallingen of niet.

Groot Vacature WidK Utrecht

Wat vragen wij van jou?

Je bent gediplomeerd kraamverzorgende en het is jouw passie om onze kraamgezinnen professionele zorg en voorlichting te geven na de geboorte van hun nieuwe kindje.

Ons aanbod

Bij Kraamzorg de Waarden

  • ontvang je, als je voor ons de ideale match bent, een CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD;
  • vind je een stevige, professionele organisatie;
  • is er veel aandacht voor jouw wensen t.a.v. werk/prive balans, je kan bijvoorbeeld 3 weken vrij nemen in de zomervakantie;
  • is er een fijne, positieve sfeer;
  • bieden wij je een 4- en 8-daags roosters aan;
  • volg je, door ons betaalde, bijscholingen;
  • is er 1 op 1 tijd voor je cliënt.

Zie jij jezelf wel bij ons werken?

Solliciteer dan via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een gesprek met je in te plannen.
Graag eerst wat meer informatie? Bel even met Tanja of Esther via 088 130 17 17 of mail naar po@kraamzorg.org.

Solliciteer