Terug naar overzicht

Kraamzorg de Waarden 17Ben jij een ster in verschillende ballen in de lucht houden? Gaat jouw hart sneller kloppen van medewerkers die zich verder kunnen ontwikkelen? En heb jij affiniteit met de geboortezorg? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Opleidingsmanager

20 tot 32 uur per week

Dit ga je doen! Als Opleidingsmanager
is geen dag hetzelfde. Jij bent gek op leren en ontwikkelen en weet dat over te brengen naar jouw collega’s. Hiermee maak jij hét verschil voor je collega’s en onze organisatie.

 • Ga jij aan de slag met de ontwikkeling, kwaliteit, inhoud en organisatie van diverse kraamzorgopleidingen, scholingen en trainingen (volgens de erkenningsnorm);
 • stel je scholingsplannen met begrotingen op en ben je bekend met subsidiestromen;
 • geef je leiding aan een enthousiast team van vier lactatiekundigen;
 • houd je de ontwikkelingen binnen de (kraam)zorg bij, doe je creatieve voorstellen in het ontwikkelen van medewerkers en heb je een duidelijke visie op opleiden;
 • werk je samen met verschillende externe partijen, zoals het kenniscentrum, trainers en opleidingsinstituten. Ook geef je advies over opleidingsvraagstukken binnen de organisatie.

Wat vragen wij van jou?

Als Opleidingsmanager

 • heb je minimaal een HBO-opleiding, gericht op opleidingskunde of een P&A-opleiding;
 • heb je al wat ervaring opgedaan binnen de personeelsontwikkeling of HRM;
 • houd je met gemak verschillende ballen in de lucht en verlies je de rode draad niet uit het oog;
 • signaleer je problemen, herken je belangrijke informatie en ben je in staat om verbanden te leggen. Met een pro-actieve en analytische houding ben je bij ons aan het goede adres;
 • houd je van zelfstandig werken en vind je het een uitdaging om elke dag met verschillende portefeuilles bezig te zijn. Daarnaast krijg je energie van het behalen van resultaten en doelstellingen.

Ons aanbod

Als Opleidingsmanager ontvang je

 • een vast salaris per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  Je krijgt minimaal € 2.656,14 en maximaal € 4.216,45 bruto per maand (FWG 55) volgens de CAO Kraamzorg, bij een 36-urige werkweek;
 • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met daarna de mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd;
 • arbeidsuren in overleg. Afhankelijk van de wensen voor het aantal uren per week zijn wij op zoek naar 1 of 2 collega’s;
 • 26 vakantiedagen bij een werkweek van 36 uur. Daar bovenop krijg je nog eens 35 bovenwettelijke vakantie-uren;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt o.a. een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, deelname pensioenfonds Zorg & Welzijn en korting bij verschillende verzekeringen;
 • veel vrijheid om deze functie naar jouw idee in te vullen. Je werkt in een fijn team met een goede werksfeer, waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën. Wij werken vanuit huis en op kantoor.

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer via onderstaande button. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Weet jij nog niet zeker of dit iets voor jou is en wil je eerst nog wat vragen of meer informatie? Bel ons gerust op 088- 130 17 17 en vraag naar Jacqueline Dorscheidt, bestuurder of Esther Geitenbeek, hoofd PO&O.

De vacature wordt tegelijkertijd intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Referenties worden altijd opgevraagd.

Solliciteer

VOORDEEL

1

Verschillende contractvormen

Wij hebben vacatures in verschillende regio’s en je kunt bij ons ook kiezen voor een 4- of 8-daags rooster.

Alle voordelen

VOORDEEL

2

Uitgebreid scholingsprogramma

We leiden je op en scholen je als kraamverzorgende regelmatig bij. Ons oog is op de toekomst gericht.

Alle voordelen

VOORDEEL

3

Regelmatig contact met collega’s

We bieden een thuisbasis voor jou als kraamverzorgende. Ons werkgebied is breed, maar de lijnen via onze teamcoaches kort.

Alle voordelen

VOORDEEL

4

Een informele sfeer op kantoor met veel ruimte voor nieuwe ideeën

Onze deuren staan open en onze drempels zijn laag. Toch blijft onze professionaliteit altijd hoog. 

Alle voordelen