Kraamzorg Vacatures

Heb jij een passie voor kraamzorg? Bekijk onze vacatures!

Terug naar overzicht

Werk jij als VIG’er in de thuiszorg of in een zorginstelling en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Goede kans dat je bij Kraamzorg De Waarden in Hilversum direct aan de slag kunt als kraamverzorgende. Jij krijgt er energie van om jonge gezinnen te begeleiden in de belangrijkste week van hun leven. En werken met pasgeboren baby’s lijkt je het mooiste wat er is. Met jouw kennis en ervaring in de zorg bieden we je een op maat gesneden omscholingstraject waarin je kunt leren en werken tegelijk.

Dankzij de samenwerking met Verloskundigenpraktijk Aanvang werk je met een vast team aan verloskundigen. Je bent goed op elkaar ingespeeld en kent elkaar. Dat zorgt voor een prettige samenwerking.

Waarom werken bij Kraamzorg de Waarden?

 • WIJ BETALEN JOUW OPLEIDING! De kosten voor het omscholingstraject zijn voor ons;
 • Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wij luisteren naar wat jij nodig hebt, zodat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen;
 • Je komt te werken in een leuk en regionaal team met betrokken collega’s, die elkaar goed kennen en allemaal de passie voor kraamzorg delen;
 • Je komt bij de start van de opleiding direct bij ons in dienst en ontvangt direct een salaris conform CAO kraamzorg;
 • Als professionele werkgever vinden wij het belangrijk dat alles goed geregeld is en daarom werken we volgens de CAO Kraamzorg.

Meer informatie over het lokaal werken, met een vast team aan kraamverzorgenden en verloskundigen van praktijk Aanvang in Hilversum, lees je hier.

Wat vragen wij van jou?

Je bent verzorgende IG en geeft graag vanuit een warm hart liefdevolle, professionele zorg. Je krijgt er energie van om te zorgen voor een jong, nieuw leven en de steun en toeverlaat te zijn van de ouders. Zij vertrouwen de zorg van hun kindje aan jou toe en dankzij jouw begeleiding en voorlichting hebben zij voldoende zelfvertrouwen om na acht dagen de verzorging zelf voort te zetten.

Ons aanbod

Werken bij Kraamzorg de Waarden betekent:

 • een CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, als je voor ons de ideale match bent;
 • een salaris conform CAO kraamzorg schaal 35 (dus geen leerlingsalaris!);
 • keuze in verschillende contractvormen. Je kan bijvoorbeeld op rooster werken waardoor je 3 maanden van te voren weet wanneer je werkdagen zijn;
 • regelmatige bijscholingen om op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen in de kraamzorg;
 • dat je overuren worden uitbetaald;
 • dat je 1 op 1 tijd hebt voor je cliënt;
 • er veel aandacht is voor jouw werk/privé balans;
 • dat je onderdeel uitmaakt van een professionele organisatie die de beste kwaliteit van zorg biedt. Je komt te werken in een leuk, kleinschalig team in Hilversum e.o. met betrokken collega’s die regelmatig contact hebben.

Sollicitatieprocedure

Solliciteer dan via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een gesprek in te plannen. Graag meer informatie? Bel even met Tanja of Esther via 088 130 17 17 of mail naar po@kraamzorg.org.

Solliciteer

VOORDEEL

1

Verschillende contractvormen

Wij hebben vacatures in verschillende regio’s en je kunt bij ons ook kiezen voor een 4- of 8-daags rooster.

Alle voordelen

VOORDEEL

2

Uitgebreid scholingsprogramma

We leiden je op en scholen je als kraamverzorgende regelmatig bij. Ons oog is op de toekomst gericht.

Alle voordelen

VOORDEEL

3

Regelmatig contact met collega’s

We bieden een thuisbasis voor jou als kraamverzorgende. Ons werkgebied is breed, maar de lijnen via onze teamcoaches kort.

Alle voordelen

VOORDEEL

4

Een informele sfeer op kantoor met veel ruimte voor nieuwe ideeën

Onze deuren staan open en onze drempels zijn laag. Toch blijft onze professionaliteit altijd hoog. 

Alle voordelen