Kraamzorg Vacatures

Heb jij een passie voor kraamzorg? Bekijk onze vacatures!

Terug naar overzicht

Bij Kraamzorg de Waarden in Hilversum is er altijd plek voor enthousiaste mensen, die willen werken als kraamverzorgende. Wij zijn een grote organisatie waar alles goed geregeld is. Maar we zijn ook heel lokaal gericht. Dus goede kans dat je je toekomstige cliënten en collega’s al kent! Wij bieden volop opleidingsmogelijkheden en werken met hechte teams, waarin collega’s hun kennis en ervaring graag met elkaar delen. En dankzij onze samenwerking met Verloskundigenpraktijk Aanvang werk je in een vast en lokaal team van verloskundigen en kraamverzorgenden. Dat werkt heel prettig en hierdoor kunnen we nóg betere zorg bieden.

Waarom werken bij Kraamzorg de Waarden?

 • Je komt te werken in een leuk en regionaal team in Hilversum e.o. met betrokken collega’s, die elkaar goed kennen en allemaal de passie voor kraamzorg delen;
 • Je werkt samen met een vast team aan verloskundigen van praktijk Aanvang. Je kent elkaar, bent goed op elkaar ingespeeld en dat zorgt voor een fijne samenwerking;
 • Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wij luisteren naar wat jij nodig hebt, zodat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen;
 • Als professionele werkgever vinden wij het belangrijk dat alles goed geregeld is en daarom werken we volgens de CAO Kraamzorg.

Meer informatie over het lokaal werken, met een vast team aan kraamverzorgenden en verloskundigen van praktijk Aanvang in Hilversum, lees je hier.

Wat vragen wij van jou?

Je bent gediplomeerd kraamverzorgende en geeft graag vanuit een warm hart liefdevolle, professionele zorg. Je krijgt er energie van om te zorgen voor een jong, nieuw leven en de steun en toeverlaat te zijn van de ouders. Zij vertrouwen de zorg van hun kindje aan jou toe en dankzij jouw begeleiding en voorlichting hebben zij voldoende zelfvertrouwen om na acht dagen de verzorging zelf voort te zetten. Daarbij hecht je veel waarde aan een leuk en vast team van collega’s en werk je graag dichtbij huis.

Ons aanbod

Werken bij Kraamzorg de Waarden betekent:

 • een CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD, als je voor ons de ideale match bent;
 • lokaal werken in Hilversum e.o. in een vast team van kraamverzorgenden én verloskundigen;
 • een salaris conform CAO kraamzorg schaal 35;
 • een keuze in verschillende contractvormen. Bijvoorbeeld 4- en 8-daags rooster;
 • regelmatige bijscholingen om op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen in de kraamzorg;
 • dat je overuren worden uitbetaald;
 • dat je 1 op 1 tijd hebt voor je cliënt;
 • dat er veel aandacht is voor jouw werk/privé balans;
 • dat je onderdeel uitmaakt van een professionele organisatie die de beste kwaliteit van zorg biedt. Je komt te werken in een leuk, kleinschalig team in Hilversum e.o. met betrokken collega’s die regelmatig contact hebben

Sollicitatieprocedure

Zie jij jezelf wel bij ons werken?

Solliciteer dan snel en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een gesprek in te plannen. Graag eerst wat meer informatie? Bel even met Tanja of Esther via 088 130 17 17 of mail naar po@kraamzorg.org.

Solliciteer

VOORDEEL

1

Verschillende contractvormen

Wij hebben vacatures in verschillende regio’s en je kunt bij ons ook kiezen voor een 4- of 8-daags rooster.

Alle voordelen

VOORDEEL

2

Uitgebreid scholingsprogramma

We leiden je op en scholen je als kraamverzorgende regelmatig bij. Ons oog is op de toekomst gericht.

Alle voordelen

VOORDEEL

3

Regelmatig contact met collega’s

We bieden een thuisbasis voor jou als kraamverzorgende. Ons werkgebied is breed, maar de lijnen via onze teamcoaches kort.

Alle voordelen

VOORDEEL

4

Een informele sfeer op kantoor met veel ruimte voor nieuwe ideeën

Onze deuren staan open en onze drempels zijn laag. Toch blijft onze professionaliteit altijd hoog. 

Alle voordelen