Kraamzorg Vacatures

Heb jij een passie voor kraamzorg? Bekijk onze vacatures!

Terug naar overzicht

Ben je bedrijfsarts en past de manier van werken bij een arbodienst steeds minder bij je? Is het voeren van spreekuren lopende band werk geworden en haal je er geen voldoening meer uit? Ben je op zoek naar een uitdaging waar je écht het verschil kan maken op het gebied van preventie en duurzame inzetbaarheid?

Wij zijn op zoek naar een

                                                                                                  Bedrijfsarts
                                                          met aandacht voor preventie en duurzame inzetbaarheid

Locatie pinSchoonhoven
Klok icon24 uur per week, meer/minder uren dan wel werken op ZZP-basis in overleg bespreekbaar  

Dit ga je doen! Als bedrijfsarts 

• is je belangrijkste taak de begeleiding van onze medewerkers bij verzuim en re-integratie. Bij de re-integratie heb je korte lijnen met de casemanagers, maar ook met het hoofd P&O, de managers en de directie.
• Daarnaast vervul je een cruciale rol bij het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Denk hierbij aan mensen attenderen op hun leefstijl en hun eigen rol hierin.
• Je bent onze adviseur bij het ontwikkelen en uitrollen van projecten op het gebied van preventie en vitaliteit. Voorbeelden hiervoor zijn het aanbod van PMO’s, alsmede het uitbreiden van onze providerboog en het vitaliteitsaanbod.
• Op verzoek breng je een risicoanalyse van groepen en/of functies in kaart en adviseer je de organisatie hoe deze risico’s te verminderen.
Als je dat goed inhoud geeft, is er veel te winnen, voor alle betrokken partijen.

Ons aanbod! Je mag van De Waarden verwachten:

• Salaris: Je ontvangt een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
• Omvang dienstverband en werktijden: Je hebt in grote mate invloed op je eigen agenda (begin-/eindtijd) en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.
Dat betekent dat je werkweek alleen kantoortijden kent. Geen bereikbaarheids- of weekenddiensten. Een luxe voor de meeste artsen.
• Verlof: Je hebt minimaal 26 vakantiedagen bij een werkweek van 36 uur. Daar bovenop krijg je nog eens 35 bovenwettelijke vakantie-uren.
• Secundaire arbeidsvoorwaarden: Je ontvangt o.a. een reiskostenvergoeding van en naar Schoonhoven, een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je eventueel vanuit huis werkt, pensioenregeling via PFZW en een eindejaarsuitkering.
• Werkklimaat: Werken in een fijne omgeving met een goede werksfeer en korte lijnen.

Dit ben jij! Als bedrijfsarts

• ben je geregistreerd bij het register “Arts voor arbeid en bedrijfsgezondheidszorg” of werk je onder verantwoordelijkheid van een in dit register opgenomen bedrijfsarts;
• ben je in staat helder te communiceren, in termen van arbeids(on)geschiktheid, naar zowel werkgever als werknemer;
• stel je arbeidsgeschiktheid voorop en niet arbeidsongeschiktheid en kijk je naar mogelijkheden in plaats van beperkingen;
• ben je empathisch, maar durf je ook het gesprek aan over de keuzes die een medewerker maakt;
• ben je in staat het verzuim waar mogelijk te demedicaliseren en spreek je medewerkers constructief aan op verzuimgedrag zonder medische oorzaak;
• ben je integer in je rol als onafhankelijk adviseur;
• ben je gericht op samenwerking met verschillende professionals, binnen en buiten de organisatie.

Dit zijn wij! Wij als Kraamzorg de Waarden

houden van kraamzorg en dat leveren we met veel plezier al meer dan 25 jaar aan onze cliënten. Iedere cliënt is uniek en wij stemmen onze zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd daarom zoveel mogelijk af op de wensen en behoeften van onze cliënten.

Baby’s worden dag en nacht geboren, daarom is de duurzame inzetbaarheid van onze kraamverzorgenden een kostbaar goed. Jouw rol als interne bedrijfsarts is onmisbaar om te zorgen dat onze medewerkers vitaal blijven. Zo kunnen wij alle kraamgezinnen de ondersteuning bieden, die zij nodig hebben in hun kraamperiode.

Ons werkgebied bestaat uit Flevoland, Noord- en Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant of delen daarvan.

Wil je meer informatie over onze organisatie, kijk dan op www.kraamzorgdewaarden.nl

Ben jij wie we zoeken? Zo solliciteer je!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature? Solliciteer eenvoudig via www.werkenindekraamzorg.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wil je meer weten over de functie en/of de organisatie? Bel ons op 088- 130 17 17 en vraag naar Esther Geitenbeek, hoofd PO&O of Jacqueline Dorscheidt, Bestuurder.

 

Solliciteer

VOORDEEL

1

Verschillende contractvormen

Wij hebben vacatures in verschillende regio’s en je kunt bij ons ook kiezen voor een 4- of 8-daags rooster.

Alle voordelen

VOORDEEL

2

Uitgebreid scholingsprogramma

We leiden je op en scholen je als kraamverzorgende regelmatig bij. Ons oog is op de toekomst gericht.

Alle voordelen

VOORDEEL

3

Regelmatig contact met collega’s

We bieden een thuisbasis voor jou als kraamverzorgende. Ons werkgebied is breed, maar de lijnen via onze teamcoaches kort.

Alle voordelen

VOORDEEL

4

Een informele sfeer op kantoor met veel ruimte voor nieuwe ideeën

Onze deuren staan open en onze drempels zijn laag. Toch blijft onze professionaliteit altijd hoog. 

Alle voordelen