Kraamzorg Vacatures

Heb jij een passie voor kraamzorg? Bekijk onze vacatures!

Terug naar overzicht

Doorgroeien als kraamverzorgende?

Ben jij kraamverzorgende en vind jij het leuk om je verder te ontwikkelen in je vak?
Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! Naast je functie als kraamverzorgende kun jij  gaan werken als BabythuisZorg medewerker!

Babythuiszorg, wat is dat?

BabythuisZorg is een nieuwe vorm van aanvullende zorg in het eerste levensjaar van het kind. Als er problemen zijn in het gezin die invloed hebben op het veilig en gezond opgroeien van de baby dan kan jij ingezet worden. Hoe mooi is het als jij na een kraamweek de ouders nog wat langer kunt ondersteunen? Of in het eerste levensjaar een extra steun in de rug kan zijn? Je bent als medewerker Babythuiszorg veel meer begeleidend en coachend bezig in de zorg, omdat je uiteindelijk wilt bereiken dat de cliënt het zelfstandig verder kan. Kortom een prachtige verdieping van je vak! 

De eerste 1000 dagen

Het wordt steeds duidelijker dat de eerste 1000 dagen in het leven van een kindje cruciaal zijn voor de verdere ontwikkeling. In deze periode is het ontzettend belangrijk dat het kindje een gevoel van veiligheid en geborgenheid ervaart. Kraamzorg speelt hierin een belangrijke rol, maar bij complexere situaties is er soms aanvullende zorg nodig. Dat biedt BabythuisZorg. Denk aan nieuwe ouders met psychische klachten, een eerdere traumatische ervaring, lichamelijke beperkingen of bij jong ouderschap. Jij kunt deze zorg geven. Ben jij kraamverzorgende, dan kan jij, na het volgen van een speciale opleiding op onze kosten, als BabythuisZorg medewerker aan de slag. Naast het geven van kraamzorg kan jij zo nog meer waardevolle zorg bieden aan jonge kinderen en hun ouders. BabythuisZorg is er voor kinderen in hun 1e levensjaar.

Wat vragen wij van jou?

Je bent gediplomeerd kraamverzorgende en je wilt je graag verder ontwikkelen. Je bent ingeschreven bij het Kenniscentrum voor Kraamzorg en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als kraamverzorgende. Dit is een gecombineerde functie en je bent flexibel inzetbaar. Dit betekent dat je zowel als kraamverzorgende als BabythuisZorg medewerker ingezet kan worden.

Ons aanbod

  • Een mooie kans op verdieping van je vak: een opleiding tot BabythuisZorg medewerker.
  • Wij betalen jouw scholingskosten.
  • Ruime kilometervergoeding.
  • Respect voor je vrije dagen: vrij is ook echt vrij.
  • Na een werkdag hoef je niet ’s avonds ook nog op wacht.
  • Korte lijnen: je collega’s van de ondersteunende afdelingen helpen je graag.
  • Loop je vast? Dan is er altijd een Teamcoach beschikbaar waarbij je terecht kunt. ’s Avonds en ’s nachts staat de planning voor je klaar.

Heb jij zin in deze uitdaging?

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Solliciteer dan via onderstaande button naar deze combifunctie!
Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan naar Esther of Tanja, tel.nr. 088 1301717 of lees hier alles over werken als BabythuisZorg medewerker.

Solliciteer

VOORDEEL

1

Verschillende contractvormen

Wij hebben vacatures in verschillende regio’s en je kunt bij ons ook kiezen voor een 4- of 8-daags rooster.

Alle voordelen

VOORDEEL

2

Uitgebreid scholingsprogramma

We leiden je op en scholen je als kraamverzorgende regelmatig bij. Ons oog is op de toekomst gericht.

Alle voordelen

VOORDEEL

3

Regelmatig contact met collega’s

We bieden een thuisbasis voor jou als kraamverzorgende. Ons werkgebied is breed, maar de lijnen via onze teamcoaches kort.

Alle voordelen

VOORDEEL

4

Een informele sfeer op kantoor met veel ruimte voor nieuwe ideeën

Onze deuren staan open en onze drempels zijn laag. Toch blijft onze professionaliteit altijd hoog. 

Alle voordelen