Hallo, ik ben Sanne en werk al ruim 31 jaar als kraamverzorgende bij Kraamzorg de Waarden. Ik wist als heel jong meisje al dat ik kraamverzorgende wilde worden.

Wat is het dan wat dit beroep zo leuk maakt?:

Elk gezin is weer nieuw en de spanning voor het "onbekende" waar ik elke keer weer even door heen moet, is misschien ook wel de kick. Het huis is onbekend, ik ken de mensen nog niet. Toch voel ik me als een vis in het water als ik aan het werk ben - Sanne

'Sanne vertelt' blogs

In mijn blogs neem ik je mee in mijn leven als kraamverzorgende bij Kraamzorg de Waarden. Heb je vragen over het werken bij Kraamzorg de Waarden dan kun je altijd met me mailen via sanne@kraamzorg.org 

Sanne vertelt het mooiste beroep

Vacatures en opleidingen?

Ben je benieuwd naar onze vacatures en opleidingen bij Kraamzorg de Waarden? Bekijk hier onze vacatures en opleidings mogelijkheden. Heel veel leesplezier gewenst!

Meer dan 15 'Sanne vertelt' blogs: